Lämpöpumput avaimet käteen -periaatteella Helsingissä-Vantaalla-Espoossa ja muualla Uudellamaalla

Osta Panasonicin ilma-vesilämpöpumppu, saatavissa 5 vuoden pidennetyllä takuulla!

LVI-palvelu Uno Oy asentaa lämpöpumput alueella Helsinki-Vantaa-Espoo ja muualla Uudellamaalla. Asennamme ilma-vesilämpöpumput ja ilmalämpöpumput avaimet käteen -periaatteella laadusta tinkimättä. Teemme energiaremontit aina purkutyöstä lähtien valmiin laitteiston käyttökoulutukseen saakka.

Ota yhteyttä!

Tarjoamme kokemukseen perustuvaa, ammattitaitoista LVI-alan palvelua kaikenlaisille asiakkaille. Teemme myös putkiremontit ja muut LVI-työt sopimuksen mukaan. Pyytämällä meiltä tarjouksen saatte juuri teille räätälöidyn hinnan. Hinnoitteluun vaikuttaa asennuspaikan lisäksi myös esimerkiksi valittu laitetyyppi sekä putkituksen pituus. Emme anna kiinteitä "pakettihintoja," vaan hinnoittelemme kaikki kohteet tapauskohtaisesti.

Ilma-vesilämpöpumppu tuo säästöjä!

Ilma-vesilämpöpumpun avulla voit säästää jopa 60 % lämmityslaskussasi. Ilma-vesilämpöpumpulla lämmität sekä kotisi että tarvitsemasi käyttöveden edullisesti, omavaraisesti ja puhtaasti.

 

Ilma-vesilämpöpumppu sopii nykyisen järjestelmän rinnalle, tai voit korvata sillä vesikiertoisen öljy-, kaasu-, sähkö- tai kaukolämmityksen.

Asennamme ilma-vesilämpöpumppuja kaikenlaisiin kohteisiin, esimerkiksi omakoti-, pari- ja rivitaloihin, erillistaloihin, kerrostaloihin, vapaa-ajan asuntoihin sekä teollisuusrakennuksiin. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii Suomen säässä?

Ilma-vesilämpöpumppu toimii hyvin Suomen haastavissa sääolosuhteissa. Sen hyödyt ovat parhaimmillaan, kun ulkolämpötila on +10 ja -10 asteen välillä. Suomessa valtaosa, eli noin 60 % vuodesta on lämpötilaltaan tällaista säätä.


Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan Suomen olosuhteissa saada jopa 60 %:n säästö lämmityslaskuun vuositasolla. Kovilla pakkasilla, kun lähestytään -25 pakkasastetta, lämpöpumppujen teho laskee, jolloin rinnalle tarvitaan varajärjestelmä. Usein varalämmitysjärjestelmänä käytetään ilma-vesilämpöpumpun omia sähkövastuksia. Vanhemmissa kiinteistössä voidaan ilma-vesilämpöpumpun rinnalle toiseksi lämmönlähteeksi jättää vanha lämmitysmuoto.

Ilmalämpöpumppu lämmittää, viilentää ja säästää 20–30 % kuluista

Ilmalämpöpumppu toimii myös pakkasella – toimintakykyä riittää noin -25 pakkasasteeseen saakka. Huoneilman viilentäminen ilmalämpöpumpulla on erittäin edullista. Koko kesän viilennyskulut ovat muutamia kymppejä ja ne kompensoituvat monin kerroin talven aikana kertyneillä lämmityssäästöillä.

 

Ilmalämpöpumppu soveltuu kaikenlaisiin kohteisiin: omakotitaloihin, kerrostaloihin, rivitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin sekä teollisuus- ja yrityskiinteistöihin. Ilmalämpöpumppu on hyvä lisälämmönlähde autotalleihin ja verstaisiin. Sillä saa myös ilman kiertämään ja kesällä tilan mukavan viileäksi.


Ilmalämpöpumpun etäohjaus mahdollistaa pumpun säätämisen ja käytön silloinkin, kun et itse ole paikalla. Voit asettaa ylläpitolämpötilan, jota voit säätää ennakkoon, kun tiedät saapuvasi paikalle.

Tukea energiatehokkuutta parantaviin remontteihin

Tiesitkö, että voit saada tuhansia euroja tukea remonttiin, joka parantaa kiinteistön energiatehokkuutta? Tällainen remontti on myös lämmityksen vaihtaminen ilma-vesilämpöpumppuun.


Tarjolla on kolme erilaista tukimuotoa, joista yhteen remonttiin voi saada kerrallaan yhdenlaista tukea:

 

  1. Verottaja myöntää kotitalousvähennyksen ammattilaisen tekemästä työstä. Öljylämmityksestä luopujalle kotitalousvähennys on enintään 3500 €/henkilö, 60 % työn osuudesta. Muissa lämmitysmuodoissa kotitalousvähennys on enintään 2250 €/henkilö, 40 % työn osuudesta. Vähennys on henkilökohtainen, eli molemmat puolisot voivat saada sen.
  2. Ely myöntää avustusta öljy- tai kaasulämmityksestä luopumiseen enintään 4000 €.
  3. ARA:lta voi saada energia-avustusta, jonka suuruus on enintään 4000 tai 6000 €/asunto. Sitä myönnetään usein taloyhtiöille.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!